Vi søker folk!

Bli daglig leder for Coffeeberry Sandnes!

Coffeeberry Sandnes søker en engasjert og resultatorientert daglig leder for et ettårig vikariat! Er du lidenskapelig opptatt av kaffe og mennesker?

I Coffeberry sier vi at “Vi elsker folk. Og skikkelig god kaffe” – gjør du også det? – da søker vi deg! Søknadsfrist 1. oktober!

Om Coffeeberry:
Coffeeberry er en uformell og hyggelig kaffebar sentralt plassert ved bussterminalen i Sandnes. Siden åpningen i 2012 har Coffeeberry blitt et samlingspunkt for kaffeelskere, kjent for sin avslappede atmosfære og eksepsjonelle kvalitetskaffe. Vi tilbyr en variert meny av spesialkaffe brygget på førsteklasses råvarer som er både sporbare og bærekraftige, i tillegg til ferske bakverk og lunsjretter som ofte er kortreiste.

Hos oss møter du et dedikert team av dyktige baristaer som brenner for å skape en minneverdig kaffeopplevelse – hver eneste gang. Vi tror på å skape et miljø der både kunder og ansatte trives, med lave skuldre og høyt engasjement. Coffeeberry er også kjent for sitt samarbeid med Jacu Coffee Roastery i Ålesund, som sikrer oss førsteklasses kaffebønner

Dine ansvarsområder:

  • Lede den daglige driften av kaffebaren og sikre effektivitet og høy kvalitet i alle ledd.
  • Videreutvikle og implementere Coffeeberrys strategi for vekst og kundetilfredshet.
  • Rekruttere, utvikle og motivere våre ansatte, og bygge en sterk bedriftskultur.
  • Sørge for sunn økonomistyring, inkludert budsjettering, rapportering og analyse.
  • Drive salgs- og markedsføringsaktiviteter for å øke synlighet og omsetning.
  • Opprettholde høy kundeservice og håndtere kundehenvendelser på en positiv måte.

Hva vi ser etter:
En inspirerende leder med erfaring innenfor servicebransjen, som brenner for kaffe og kundeopplevelser. Du er strategisk, handlekraftig, og trives med ansvar – samtidig som du vet å sette pris på god kaffe og et godt smil.

Ønsker du å være med å videreutvikle Coffeeberry som et naturlig samlingspunkt i Sandnes? Send oss din søknad i dag på post@coffeeberry.no, og bli en del av vårt fantastiske team! Søknadsfrist 1. oktober.

cb-519
cb-514
0