Kaffeprat

Hva er hemmeligheten bak kaffen vår?

He-he, trodde du vi skulle røpe det?

Ok. Mye av hemmeligheten er selvfølgelig utsøkte råvarer. Men det handler også om temperatur, mengde og tid – presisjonen som skal til for å gi deg en fantastisk kaffeopplevelse. Og kanskje viktigst av alt: Kunnskapsrike baristaer, som kan sin kaffe og elsker å lage den.

Her på kaffeprat, og spesielt på Instagram Sandnes Coffeberry på Instagram , gir vi deg gode tips så ofte vi kan. Så kan du også trylle fram deilig kaffe hjemme, med kaffen og kaffeutstyret du finner i hyllene våre.

Kaffen vår blir brent hos JACU i Ålesund og hver uke får kaffebarene levert fersk kaffe.

JACU er Debiosertifisert, det er både vi i Coffeeberry og JACU litt stolt av! I Norge er Debio garantisten for at varer merket med deres godkjenningsmerker er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. Debio forvalter, regulerer og kontrollerer økologisk produksjon og regelverk, og er den sertifiseringen i Norge som man må ha for å få lov å kalle et produkt for økologisk.

JACU ser etter kaffebønner som er økologisk. Først og fremst cupper de etter smak og kvalitet, men bærekraft og god rettferdig handel og økologisk jordbruk står også høyt i kurs!

Les mer om JACU her: https://www.jacu.no/

0