sessions

Stikk innom på kaffe og god musikk. Klubbgata 3 i Stavanger.
Her er en oversikt med hvem som kommer til Coffeeberry.

sessions

15. Februar
Bluebird´s Ghost

En akustisk duo bestående av Tale Egeberg Aasland og Erlend Egeberg Aasland. De er inspirert av den amerikanske old-time sjangeren, og mer kontemporær folk og americana.

sessions

1. Mars
Poor Edward

Poor Edward er en duo fra Stavanger, bestående av brødrene Kristian og Martin Rinde. De skriver og fremfører melodiøse poplåter, med stor vekt på tekst og harmonier. Det musikalske uttrykket er variert; til tider vemodig og lavmælt, ofte energisk og oppløftende, men alltid preget av håp og melodisk glede.

sessions

15. Mars
Eide

Eide`s debutalbum «Grand Design» ble sluppet i oktober 2017. Eide spiller indierock med en melodisk tvist.

sessions

12. April
Velan

Velan lager melodiøs musikkpoesi. Sentralt står åpenhjertige tekster på dialekt der han erkjenner tilværelsens kompleksitet, og det akustiske lydbildet framhever artistens ekthet. Velan har i 2017 gitt ut fem singler. Første EP kom i januar 2018. Tittelen «I mitt stille sinne» utgjør første linje av et dikt som sammen med de tre neste EP’er vil representere artistens «univers».

sessions

26. April
Audun Skanke & Mari Hauge

Audun Skanke og Mari Hauge er låtskrivere og vokalister med base i Sandnes. Duoen spiller melodiøs visepop med tekster på dialekt, akkompagnert av gitarer og piano. Sammen, og hver for seg, har duoen gjort en rekke konserter på scener flere steder rundt om i landet. Audun Skanke har bakgrunn fra country, bluegrass og rock og viser. Han ga ut debutalbumet Om ikkje lenge (SkankeVelan) i 2015 og høstet strålende kritikker. Mari Hauge har vært vokalist og låtskriver i en årrekke og har i tillegg gjort duettoppdrag for artister som Thomas Dybdahl og Magnet.

#musicandcoffeetothepeople

0